Tisztelt Szülők! 

Szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat a szülőknek, az elmúlt napokban tanusított nagyfokú együttműködésükért, segítségükért.

Az elmúlt héten ismételten egyeztetés történt az óvodák, iskolák, bölcsőde gyermekeinek elhelyezése ügyében. 2020.03.23-2020.03.27 -ig terjedő időszakra ugyan úgy, mint az elmúlt időszakban minden tagintézményünkben folyamatos ügyeleteti rendet biztosítunk azon gyermekek részére, akiknek szülei nem tudják semmilyen módon megoldani az otthoni felügyeletet.

Az ügyelet a rendeletben megjelent előírásnak megfelelően csak és kizárólag szülői nyilatkozat benyújtását követően vehető igénybe! Kérem, felelősséggel gondolják át, milyen indok mentén kérik a gyermekek ügyeleti elhelyezését, hiszen mindenek felett az egészségük megóvása a legfontosabb!

 Azok a pedagógusok, akik az adott napon nem az óvodai ügyeletet látják el az online felület segítségével tartják a szülőkkel és a gyermekekkel a kapcsolatot, és gondondoskodni fognak arról, hogy a gyermekek továbbra is megkapják a megfelelő játékos képesséfejlesztést a személyes egyéni bánásmódot.

Azon családok gyermekei, akik nem igényelnek ügyeletet, de az ebédre igényt tartanak, ezt előzetes jelzés alapján az igény felmérése után önálló ételhordó biztosításával a Bocskai úti Közétkeztetési Kft konyháján vehetik át. Arra kérem Önöket, hogy egy ember vegye át a napi menüt, a csoportos érintkezések elkerülése végett!
Fontos dolog, hogy tartsuk egymással a kapcsolatot az elkövetkező időszakban, mely telefonon és emailban egyaránt történhet.

Tisztelettel köszönjük, és hálásak vagyunk az együttműködésükért!

 Szeretettel gondolunk mindenkire, és jó egészséget kívánunk!