Pillangó csoport

Csoportunkról

Csoportnév

Egészség

Nagy gondot fordítunk a tágabb és közvetlen környezetünk védelmére. Sokat sétálunk a friss levegőn  élményszerző kirándulásokra járunk.

Hitvallás

„A pedagógus munkaeszköze saját személyisége”  
Családias nyugodt légkör jellemzi a csoportunkat.  Számunkra nagyon fontos, hogy az óvodába szívesen jöjjenek reggelente. Csoportszobánk jól felszerelt, esztétikusan berendezett a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazodó.
Tevékenységeinket komplexen tapasztalatszerzés által, játékos formában, játékba ágyazva szervezzük. A kezdeményezéseken a gyerekek aktívan részt vesznek és nagyon érdeklődőek. Próbáljuk mindig az érdeklődési körüknek megfelelően cselekedtetni, motiválni és lelkesíteni őket.
Legnagyobb hangsúlyt fektetünk a játékra hiszen ez a tevékenység a kisgyermekkor legfontosabb és legfejlesztőbb tevékenysége, s így az óvodai nevelés leghatékonyabb eszköze.
Számtalan sajátkészítésű játékokat készítettünk a gyerekeknek, melyekkel nagy örömet szereztünk nekik. 
Törekedünk arra, hogy a gyerekeket megértő, szerető, gondoskodás vegye körül, az óvodába járás továbbra is örömteli legyen a gyermekek számára.

Családbarát

Dolgozóink

Pálóczi Judit

Pálóczi Judit

Óvodapedagógus

Horváth - Varga Adrienn

Horváth - Varga Adrienn

óvodapedagógus

Martinekné Varga Éva

Martinekné Varga Éva

Dajka

Nagy Orsolya

Nagy Orsolya

Pedagógiai asszisztens

|

A családok ezt mondják rólunk

A gyerekek minden reggel szívesen mennek. Szeretik az óvónőket és a dajka nénit. Szép és barátságos környezetben dolgoznak, játszanak, fejlődnek.

Kellő szigorral, következetesen nevelik a gyermekem, sok szeretet kap, figyelnek rá, törődnek vele, ezt vissza is sugározza szerintem. Dajka néni nagyon kedves, figyelmes.

A mi véleményünk az hogy, az egyik legszínvonalasabb óvoda a városban, nagyon megvagyunk elégedve az óvónénik és a dajkák munkájával. Értékeljük, hogy sok készségfejlesztő foglalkozást tartanak a gyerekeknek. Hanna minden alkalommal vidáman érkezik az óvodába. És boldogan tart beszámolót az óvodában történtekről.

Lelkiismeretesen dolgoztok a gyerekek mosolyáért minden nap.

A pillangó csoport óvónénijei nagyon kedvesek, aranyosak és segítőkészek. Ha bármi probléma adódik mindig sikerül együtt megoldani. Találékonyak, sok kreatív játékot, ajándékot készítenek a gyerekekkel. Mindig van valamilyen program a gyerekek számára. Rengeteg türelmük van, nagyon szépen beszélnek a gyerekekkel. A dadus néni végtelenül kedves és aranyos. Attila kisfiam nagyon szeret a csoportba járni miattuk.