Nyuszi csoport

Csoportunkról

Csoportnév

Azért választottuk ezt a nevet, mert a gyerekek szeretik a kis pihe puha állatot, amely mozgékonysága és szerethetősége közel áll a gyermeki világhoz.

Egészség

Heti rendszerességgel gyümölcsnapot tartunk. Munkaközösségünkben is szerepet kap az egészséges életmódra nevelés. Egészségnevelési hét keretében gyümölcssalátát készítünk, védőnénik, mentősök munkájával megismerkedünk. Közösen tornázunk, illetve a programjainkban is szerepet kap az egészséges életmód (pl: almanap, dió nap, mézes nap).

Hitvallás

Mindennapjainkba a játék, mozgás, az alkotás jellemző. Az iskolai életre való felkészülésben folyamatosan igazodó szokás- és szabályrendszerünk segítenek bennünket. A játék, a játékos tevékenységek, együtt tevékenykedések, együtt gondolkodások átszövik a mindennapjainkat.

Családbarát

Szeretünk együtt lenni, erre igyekszünk minél több lehetőséget teremteni. A közösen megélt élményeink, az óvodán belül és kívül szervezett programjaink, a kirándulások, séták, erősítik közösségünket, szorosabbra fonják a kötődéseket gyerekek, felnőttek, szülők és pedagógusok között.

Dolgozóink

Horváthné Czibere Katalin

Horváthné Czibere Katalin

Óvodapedagógus

Pókné Oláh Anikó

Pókné Oláh Anikó

Óvodapedagógus

Kissné Toronyai Erika

Kissné Toronyai Erika

Dajka

Reszegi Diána

Reszegi Diána

Pedagógiai asszisztens

Galéria

|

A családok ezt mondják rólunk

„Az itt eltöltött 3 év alatt, igazi “kiscsaláddá” kovácsolódtak össze a gyerekek a pedagógusaikkal, egy szerethető közösség alakult ki. Igazi barátságok köttettek, amelyek az óvodán kívül is megmaradtak. Örülök és köszönöm, hogy az Én gyermekem egy ilyen jó oviba járhat!”

,,A csoportszobák a gyermekkoromat idézik. Azzal a látvánnyal, azzal a jellegzetes “ovi” illattal. Nem a legmodernebb és legkorszerűbb, mégis a legotthonosabb, legbarátságosabb, legszebb környezetben “élnek” a mi kis nyuszi csoportosaink.”

,,Örülök, hogy gyermekem ebbe a csoportba járhat, hiszen a megfelelő szakemberekhez kerül. Óvónénik szeretetteljes gondoskodása, dadusnénik közreműködő munkája minden megér.”

,,Megnyugtató a tudat, hogy gyermekeim biztonságban, szerető környezetben vannak és olyan felnőttekre bízhatom akiket ők is szeretnek és elfogadnak.”

,, Minden nap örömmel indul kislányom az óvódába, hiszen ott szerető, gondoskodó ölelő karok várják, a felújított környezet a tágas udvar és a tágas csoportszoba kielégíti a nagy csoportosok mozgásigényét és teret ad a kisgyerekek szárnyaló képzelő erejének. Minden nap elmeséli milyen játékot játszottak.”

,, Imádjuk a gyerekeimmel azt a bizonyos légkört amit a nyuszi csoport nyújt nekünk! Kis eleven csoport, de az óvónénik, dajkanéni megértő, szerető gondoskodásában bízva nyugodtan hagyjuk reggel ott a gyermekeinket. Sok program vár minket egész évben, örülünk a közös ünnepségeknek, együtt eltöltött kirándulásoknak és szép eseményeknek.”

„Csoportunk színes jó hangulatú, óvónénik, dadusnénik minden reggel mosolyt csalnak gyermekünk arcára. Gyermekeink minden nap szívesen és boldogan jönnek óvodába”