Micimackó csoport

Csoportunkról

Csoportnév

Óvodánk 1998. július 1-én vette fel a Hétszínvirág Óvoda nevet, amit megörököltünk, ahogyan a csoport nevét is. Csoportunk neve Micimackó.

A Hétszínvirág Óvoda nevet szívesen használjuk, szeretjük. Mindenki ismeri, tudja, hogy Tedejhez tartozik.

Egészség

Minden évben ellátogatunk az almáskertbe és a kilátóhoz. Kihasználjuk az óvoda mellett elhelyezkedő településrészen található lehetőségeket a mozgásigény kielégítése céljából pl: ugrálóvár, trambulin, gumipálya, aszfaltpálya.

Hitvallás

„A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben, néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.”-(ismeretlen szerző)

Családbarát

Óvodánk mottója: A családdal együtt nevelünk.

Programunk a családközpontú szemléletre épít. A szülőkkel való aktív együttneveléssel tervezzük a gyermekek fejlesztését. A szülőkkel megismertetjük terveinket, munkánkat javaslatokkal gazdagítják. A bizalmat táplálja az a mód, hogy az igény szerinti látogatások lehetőségeinek biztosításával nyújtunk betekintést az óvodai életbe. Kapcsolattartási formák:

– családlátogatás

– napi kapcsolattartás

– szülői értekezlet

– nyílt rendezvények: gyümölcsnap, télapó, karácsony, farsang, apák napja, anyák napja és évzáró ünnepség, őszi játszónap, kirándulások, családi nap.

Dolgozóink

Csiszárné Török Éva

Csiszárné Török Éva

Óvodapedagógus

Dézsi Tímea

Dézsi Tímea

Óvodapedagógus

Bodóné Lukács Zsuzsanna

Bodóné Lukács Zsuzsanna

Dajka

Galéria

|

A családok ezt mondják rólunk

Erika: Közel van. Színvonalas a pedagógiai munka. Családias a hangulat és sokfajta kirándulásra van lehetőség.

Anita: Közel van. Jól felszerelt és barátságos az óvoda. Sok fejlesztési lehetőség van biztosítva (gyógypedagógus, logopédia, néptánc, hittan).

Kati: Nagyon családias a hangulat, kevés gyerek jár egy csoportba. Mindig van valamilyen program.

Judit: Együtt lehetnek a testvérek és ez nagyon jó!

Marika: Közvetlen a kapcsolat a pedagógusokkal.