Mesevár csoport

Csoportunkról

Csoportnév

Az óvodás korú gyerekek életének középpontjában a mese áll. Minden körülötte forog. A csoportnak mindennapjaiban is ott a mese, a dramatizálás, a néphagyományok mesés ápolása, felelevenítése.

Egészség

Fontosnak tartjuk a gyerekek életében, hogy egészségesek és egészségtudatosak legyenek. Ezért a mindennapos mozgás, a rendszeres séták, az egészséges táplálkozás része mindennapjaiknak. Részt veszünk a város rendezvényein pl.: Séta az egészséges tüdőért, Pillefutás, Víz – Föld napja. A csoportunkban az állatok védelmére és szeretésére, nevelésére is mindennapos, hiszem 3 aranyhörcsögöt és 1 aranyhalat gondozunk.

Hitvallás

A közösségben élni tudó, szociálisan érett, tanulni, iskolába vágyó, érzelmileg gazdag, kiegyensúlyozott gyerek nevelése.

Családbarát

Sok közös programot szervezünk a szülőknek és a gyerekeknek. ismerkedő főzőcske a családoknak, foglalkozások hete. (ahol a szülők megmutatják a gyerekeknek, hogy mivel foglalkoznak), kirándulások, anyák- nagyszülők- és apák napja.

Dolgozóink

Pálmainé Magoss Judit
Óvodapedagógus

Bögre Lászlóné
Óvodapedagógus

Molnárné Szilvási Mária
Dajka

|

A családok ezt mondják rólunk

Nagyon kedvesek és segítőkészek az óvónénik és a dadus nénik. Kisfiam nagyon szeret ide járni, minden héten szebbnél-szebb meséket, verseket tanul és otthon büszkén mondja. Alig várja a reggelt, hogy ismét jöhessen és játszva tanuljon.

Nem volt kérdés számomra, hogy gyermekemet melyik óvodába írassam, hisz csak jókat hallottam mind az óvónénikről és az óvodáról is. Jól megszervezett, színes programok vannak az óvodában, amit nagyon szeret a gyermekem. Mindennap élményekkel jön haza, köszönhető az óvónéniknek. Sok sikert a továbbiakban! Köszönjük!

A mesevár csoport minden tekintetben megfelel az elvárásainknak. A csoportban dolgozó pedagógusok nagyon kreatívak, segítőkészek, kedvesek és ami a legfontosabb, hogy mindent megtesznek a gyerekeinkért. Rengeteg programban és játékban vehetnek részt és emellett sokat fejlődnek. Szívből örülök, hogy kisfiam ebbe a csoportba járhat.

Nagyon elégedettek vagyunk az óvónénivel, Ági nénivel nagyon kreatívak, nagyon jó programmal készülnek mindig. Mindig kitalálnak valami újat a gyerekek örömére és a szülők megelégedésére. A kislányom nagyon szeret ide járni , mindig élményekben gazdagon jön haza.

A csoportban dolgozók szívvel lélekkel nevelik a rájuk bízott gyerekeket. Változatos programokat szerveznek a gyerekeknek, családoknak. Örülök, hogy ebbe a csoportba jár a gyermekem.