Méhecske csoport

Csoportunkról

Csoportnév

Vegyes életkorú csoportunkról a kiegyensúlyozott, derűs, családias légkör mondható el. Mindennapjainkra jellemző, hogy figyelünk egymásra. A szülők segítik és elismerik munkánkat. Nagyon jó és partneri a kapcsolatunk.

Egészség

Biztosítjuk a mindennapos mozgást délelőtt és délután is. Sokféle mozgásos játékot tanítunk. A testi edzésen kívül a szabadlevegőn sok időt töltünk. A Nap UV sugárzását kerüljük. Folyadékot a nap folyamán bármikor fogyaszthatják.

Hitvallás

Fontos számunkra, hogy kis közösségünkben mindenki érezze jól magát. Ez köszönhető a csoportban dolgozó óvodapedagógusok összehangolt, harmonikus munkájának. Minden nap lehetőséget biztosítunk a gyerekeknek: mesélésre, verselésre, énekre, táncra, barkácsolásra, testük edzésére. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink az iskolát kellően felkészülten kezdhessék el. A mindennapokban változatos tevékenységeket szervezünk, így biztosítjuk számukra az egyéni képességfejlődést, ismeretek szerzését. Minden gyereknek lehetősége nyílik arra, hogy maximálisan kibontakoztathassa tehetségét. Ezért a gyorsabban fejlődőknek több és nehezebb, a lassabban fejlődőknek pedig könnyebb feladatokat adunk. Mindenkit sikerélményhez juttatunk, ezért humor, játékosság, jókedv jellemez bennünket.

Tiszteletben tartjuk a család elsődlegességét a nevelés terén is. Minden gyereket olyannak fogadjuk el, szeretjük amilyen, ezt erősítjük gyermekeinkben is.

Családbarát

A családok elsődleges szerepét tiszteletben tartjuk. A szülők egyéni kéréseit és igényeit ésszerű keretek között próbáljuk segíteni és támogatni. Igényünk a mindennapi kapcsolat megléte a szülővel vagy a nagyszülővel. Fontos nekünk, hogy néhány szóban elmondják reggel azt, hogy mi történt otthon a gyerekkel.

Dolgozóink

Veresné Máthé Beáta

Veresné Máthé Beáta

Óvodapedagógus

Ádám Fruzsina

Ádám Fruzsina

Óvodapedagógus

Mészáros Zoltánné

Mészáros Zoltánné

Dajka

|

A családok ezt mondják rólunk

Segítségemre voltak a szülők közösségének a szervezésében, az együttgondolkodásban.

Őszintén elmerem mondani a problémámat, meghallgatnak és segítenek, amiben tudnak.

A szülők közötti konfliktusokat kezelik, megbékélésre buzdítanak minket és segítenek a problémáinkat megoldani.

Teljesen meg vagyok elégedve, nagyon szeretem az óvónőket, a kicsi testvért is hozzájuk szeretném íratni.

Változatos programok vannak a csoportban. Ezért a gyermek minden reggel örömmel megy óvodába.

“Reggel boldogan megyünk és délután élményekkel gazdagon jövünk haza.”