Kamilla csoport

Csoportunkról

Csoportnév

Sok-sok évvel ezelőtt az akkori csoport óvónénijeinek választása esett erre a névre.

Egészség

Az egészséges életmódra nevelés áthatja mindennapjainkat. Tudjuk, hogy a megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel, mozgás, friss levegőn való tartózkodás harmóniája, alapja az egészséges gyermek fejlődésének. Fontosnak tartjuk gyermekeinket olyan szellemben nevelni, hogy belőlük környezetre odafigyelő, óvó és tisztelő felnőttek váljanak.

Hitvallás

Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy olyan környezetet teremtsünk gyermekeink számára, ahol biztonságban, szeretetben, élhetik a mindennapokat, ahol sajátos szükségleteik kielégítettek, ezáltal megnyílik fejlődésük lehetősége. Értékrendünkben a szeretetet, gondoskodást, törődést, az elfogadást és elismerést tartjuk legfontosabbnak, mert így nevelhetünk önmagukban és másokban hinni és segíteni tudó boldog gyermekeket.

Családbarát

Gyermekeink neveléséhez nagyon fontosnak tartjuk a gyerekek családjaihoz való alkalmazkodást, a közös bizalmon alapuló partnerszintű együttműködést. Ezért nagyon lényegesnek tartjuk, hogy a szülők betekinthessenek mindennapjainkba, megismerhessék szokásainkat, együtt élhessük át az ünnepek megható pillanatait. Az együttnevelés az összhang feltétele annak, hogy gyermekeinknek minden segítséget meg tudjunk adni ahhoz, hogy kibontakozhassanak, kiteljesedhessenek.

Dolgozóink

Tamás Nikolett

Óvodapedagógus

Pruma-Kovács Mária Tünde

Pruma-Kovács Mária Tünde

Óvodapedagógus

Nagy Lajosné

Nagy Lajosné

Dajka

Galéria

|

A családok ezt mondják rólunk